toelichting en voorwaarden

Cultuurvrijwilligers plaatst oproepen voor vrijwilligers in de cultuur- en evenementensector. Daaronder kunnen de volgende categorie├źn vallen: monumenten en architectuur, musea, podiumkunsten, sportevenementen, festivals, films, bibliotheken, exposities en tentoonstellingen.  

Je kunt kiezen voor een eenmalige oproep, deze staat maximaal 3 maanden online. Wil je voor langere tijd een oproep plaatsen, dan kun je kiezen voor een overeenkomst voor een jaar, waarin je onbeperkt oproepen kunt plaatsen. De tarieven vind je hier. De overeenkomst eindigt van rechtswege en worden niet automatisch verlengd.   

Na aanmelding en plaatsing staat de oproep binnen 3 werkdagen online. Je ontvangt de factuur van Cultuurvrijwilligers per mail. Deze dient binnen 30 dagen na de factuurdatum betaald te worden.   

Cultuurvrijwilligers vindt het belangrijk dat:  

  • Een vrijwilliger die reageert op een oproep altijd een reactie ontvangt van de organisatie, ook wanneer hij/zij eventueel niet wordt ingezet 
  • Er goed voor een vrijwilliger wordt gezorgd tijdens zijn/haar dienst door verstrekking van o.a. catering 


Voorwaarden

Cultuurvrijwilligers is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of het bijwerken van de informatie die op deze website wordt getoond.  

We behouden ons het recht om informatie in oproepen in te korten, te wijzigen, of te verwijderen wanneer dit volgens Cultuurvrijwilligers de kwaliteit ten goede komt.  

Organisaties kunnen oproepen plaatsen onder de volgende voorwaarden: 

  • In de oproepen staan geen onwaarheden, geen misleidende teksten, geen reclameboodschappen en geen teksten die in strijd zijn met de geldende wet- en regelgeving.  
  • Het plaatsen van een foto bij een oproep is geen verplichting. Indien je een foto plaatst moet deze rechten-vrij zijn.   
  • Prijswijzigingen kunnen jaarlijks zonder vooraankondiging worden gewijzigd. Deze zijn niet van toepassing op reeds afgenomen diensten.  
  • Door gebruik te maken van het aanmeldformulier ga je akkoord met deze toelichting, voorwaarden en onze privacy voorwaarden.  

Klik hier om een oproep te plaatsen.