Gemeente Leeuwarden

Al ingevuld: Cie Carabosse - Installation de Feu

Organisatie Gemeente Leeuwarden
Locatie Leeuwarden
Tijdsduur Eenmalig
Reiskosten Er wordt geen reiskostenvergoeding geboden
Engelstaligen Geschikt voor Engelstaligen

Vrijwilligerswerk bij Binnenstad Leeuwarden - 30 jan t/m 1 feb 2020

Categorie├źn: Festival en overig

In deze donkere en koude maanden komt Carabosse met hun nieuwste show Installation de Feu naar Leeuwarden om haar te verwarmen. Het geknisper en de geur van het vuur brengt iedereen samen om een betoverende tocht door de binnenstad van Leeuwarden te beleven. Waar water en vuur normaal niet samen gaan, zorgt het er in deze show juist voor dat het vuur blijft branden. Hoe? Kom en ervaar het zelf tijdens deze magische avonden.

Van het Wilhelminaplein tot het Oldehoofsterkerkhof loopt de laatste avonden van januari een vuurroute. Naast de twee grote pleinen, verwarmen en verlichten de kunstinstallaties van Carabosse de Kleine Kerkstraat, Nieuwestad, Oude Lombardsteeg, Doelesteeg en het Waagplein. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen.

We zoeken vriendelijke en enthousiaste gastvrouwen en gastheren die de bezoekersstromen begeleiden en kaarten uitdelen. Elke avond (30, 31 januari en 1 februari) zoeken we 10 personen die in koppels van 2 als host rondlopen. Sta jij graag in contact met mensen en kun jij er voor zorgen dat mensen de goede richting op begeleid worden? Reageer dan snel via het reactieformulier!
Vermeld bij het opmerkingenveld direct welke dagen we je zouden kunnen inplannen (donderdag (nog 1 nodig), vrijdag (nog 5 nodig) en/of zaterdag (ingevuld!)).

foto: Regina Marcenkiene

Functie

Gastvrouwen / gastheren

Hospitality

Uitdelen van routekaarten op verschillende punten in de stad, bezoekers de weg wijzen. Tijden ongeveer 17.30 - 22.00 uur.
Voor zaterdag hebben we inmiddels genoeg mensen. We zoeken nog mensen voor donderdag (1 persoon) en vrijdag (5 personen).

Gewenste beschikbaarheid:
30 jan en/of 31 jan 2020

Reageren op deze oproep is niet (meer) mogelijk. De reactiemogelijkheid is op zaterdag 1 februari gesloten.

Aanmelden als vrijwilliger

Reageren op deze oproep is momenteel niet (meer) mogelijk.


Meer oproepen