Fair Saturday

Al ingevuld: Doe mee met Fair Saturday!

Organisatie Fair Saturday
Locatie Leeuwarden
Tijdsduur Eenmalig
Vergoeding Er wordt een vrijwilligersvergoeding geboden
Overig Vrijwilligersvergoeding bedraagt €22,50 per dagdeel.
Reiskosten Er wordt geen reiskostenvergoeding geboden
Engelstaligen Geschikt voor Engelstaligen

Vrijwilligerswerk bij Fair Saturday 2019

Categorieën: Podiumkunsten, festival en overig

Voor het pianoproject komend weekend op do 28, vr 29 en za 30 nov. zoeken we vrijwilligers die tijdens een dagdeel zorgen voor de piano’s. Mensen die een regenhoes over de piano doen indien nodig. Die foto’s en video’s maken van de muzikanten of contact opnemen met de coördinator in het geval er iets aan de piano mankeert, maar ook aanspreekpunt zijn over Fair Saturday. Je wordt hierover geïnformeerd.

Wil jij je steentje bijdragen en onderdeel zijn van allereerste Fair Saturday in Nederland? Geef via het aanmeldformulier je voorkeur voor een dagdeel op: tussen 10.00-14.00 of 14.00-1800.

Wanna play?
Wil jij meedoen? Iedereen is welkom om te komen spelen. We nodigen gepassioneerde amateurs, leerlingen van muziekscholen, conservatoria en professionele muzikanten van harte uit om achter de kleurrijke piano’s plaats te nemen. Uiteraard is iedereen ook uitgenodigd om te luisteren naar het pianospel.

Fair Saturday
Op zaterdag 30 november 2019 viert Leeuwarden Fair Saturday. Letterlijk vertaald naar eerlijke zaterdag. Een dag waarvan je zou willen dat het altijd zo was. De dag staat in het teken van naastenliefde. Onze stad neemt (als eerste stad in Nederland) deel aan een internationaal netwerk dat wereldwijd een sociale impact nastreeft door middel van kunst en cultuur. Jonge makers, amateurs en professionals uit de cultuursector voorzien in programmering van deze dag en samen laten ze op meerdere binnen- en buitenlocaties in de stad van zich horen en zien.

Functie

Hospitality

Gewenste beschikbaarheid:
28, 29 of 30 november (of meerdere), dagdeel tussen 10.00-14.00 of 14.00-18.00 uur.

Reageren op deze oproep is niet (meer) mogelijk. De reactiemogelijkheid is op donderdag 28 november gesloten.

Aanmelden als vrijwilliger?

Open reactieformulier


Meer oproepen