Brave New World Producties

Al ingevuld: Fuerza Bruta zoekt vrijwilligers!

Organisatie Brave New World Producties
Locatie Leeuwarden
Tijdsduur Eenmalig
We bieden Je krijgt een kaart voor de voorstelling wanneer je vier dagen mee helpt! Daarnaast zorgen we uiteraard voor eten en drinken, en krijg je een Fuerza Bruta t-shirt!
Reiskosten Er wordt geen reiskostenvergoeding geboden
Engelstaligen Geschikt voor Engelstaligen

Vrijwilligerswerk bij Fuerza Bruta

Categorieën: Podiumkunsten, festival en overig

Wat is Fuerza Bruta?
Fuerza Bruta is de naam van dit wereldberoemde en bijzondere Argentijnse gezelschap. Fuerza Bruta speelt in steden als Londen, Berlijn, New York, Soeul, Macau en Las Vegas. En december 2019 in Leeuwarden. Met een festival programma van jonge filmmakers en kunstenaars vanuit de regio, drie live bands, foodcorners en bars. Zonder jullie kunnen wij dit evenement niet realiseren!

Waar en wanneer zijn de voorstellingen?
Het evenement vindt plaats bij Mannen van Staal, op de grens van Leeuwarden. De voorstelling in een megatent en het Fuerza Bruta Festival in de fabriek.
Er zijn 22 voorstellingen van 5 t/m 19 december, meestal twee op een avond (woensdag t/m zaterdag om 19.00 uur en 22.15 uur / zondag om 16.00 uur en 19.00 uur & dinsdag om 19.00)

Wat kun je verwachten?
Meedoen aan het grootste internationale evenement in Leeuwarden dit jaar! Een belangrijke en gewaardeerde rol spelen in een soepel verloop van het evenement - het publiek helpen, kunstwerk bewaken en genieten van de unieke sfeer op de locatie. Het zijn lange avonden - vanaf 17.00 tot ongeveer 00.30, maar wij zullen rekening houden met de laatste trein en bus om weer thuis te komen.

Wat krijg je?
Vrijwilligers krijgen een gratis kaart voor de voorstelling. Ook een Fuerza Bruta t-shirt, oordopjes en een diner in de cateringtent. Er rijdt een minibus van het station van Leeuwarden naar Mannen van Staal en terug aan het eind van de avond. Er is helaas geen (reis)kostenvergoeding, maar de minibus is gratis.

Voorwaarden
Je moet 18+ zijn. Iedereen moet bij de repetitie aanwezig zijn (op 4 december) en daarnaast moet je minimaal 4 avonden inzetbaar zijn om te voorkomen dat wij iedere avond een nieuw team hebben.
Houd er rekening mee dat het evenement zeer luide muziek en knipperende lichten bevat.

Meer informatie en aanmelding via www.bravenewworldproducties.com

Functies

Hospitality

Gewenste beschikbaarheid:
4 voorstellingen tussen 5 t/m 19 december

Reageren op deze oproep is niet (meer) mogelijk. De reactiemogelijkheid is op woensdag 4 december gesloten.

Logistiek

Gewenste beschikbaarheid:
4 voorstellingen tussen 5 t/m 19 december

Reageren op deze oproep is niet (meer) mogelijk. De reactiemogelijkheid is op woensdag 4 december gesloten.

Aanmelden als vrijwilliger?

Open reactieformulier


Meer oproepen