Loop Leeuwarden

LOOP Leeuwarden zoekt enthousiaste toppers: 31 okt. 2021

Organisatie Loop Leeuwarden
Locatie Leeuwarden
Tijdsduur Doorlopend
Vergoeding Er wordt een vrijwilligersvergoeding geboden
Reiskosten Er wordt geen reiskostenvergoeding geboden
Engelstaligen Geschikt voor Engelstaligen

Vrijwilligerswerk bij LOOP Leeuwarden 2021

Categorieën: Sport en overig

Op zondag 31 oktober wordt voor de 14e keer Loop Leeuwarden georganiseerd. Om alles in goede banen te leiden zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Loop Leeuwarden is het grootste hardloopevenement van Friesland. Met vijf verschillende hardloopafstanden en twee verschillende wandelafstanden is er voor ieder wat wils om aan mee te doen.

Voor de organisatie van zo'n groot evenement hebben we zo'n 300 vrijwilligers nodig gedurende het hele weekend. Want we beginnen al op zaterdag 30 oktober met o.a. de opbouw. De overige functies zijn voor de zondag.

Ben jij de enthousiaste topper die we zoeken? Reageer dan via het onderstaande formulier.
Heb je nog vragen dan kun je ons altijd mailen op vrijwilligers@loopleeuwarden.frl.

Functies

Verkeersregelaar

Logistiek

Regel jij het verkeer met een glimlach op je gezicht, houd jij het overzicht en moedig je ook nog eens tegelijkertijd de deelnemers aan? Reageer dan nu en zorg dat je erbij bent via vrijwilligers@loopleeuwarden.frl.

Om als verkeersregelaar ingezet te mogen worden volg je online een e-learning. Pas na het met succes behalen van de e-learning mag je als verkeersregelaar ingezet worden. Voordeel is dat je voor een heel jaar ingezet mag worden.

Heb je de e-learning al behaald dan hoef je alleen nog maar jezelf te registreren voor het evenement Loop Leeuwarden.

Gewenste beschikbaarheid:
Zondag 31 oktober

Reageren op deze oproep is niet (meer) mogelijk. De reactiemogelijkheid is op vrijdag 15 oktober gesloten.

Verzorgingspost

Hospitality

Je helpt op een verzorgingspost langs de route of net na de finish. Je zorgt ervoor dat alles op tijd klaar staat zodat wanneer de lopers arriveren je ze snel wat water/sportdrank dan wel een spons kunt overhandigen. Wist je dat er een speciale techniek is hoe je het beste een bekertje kunt vullen en aangeven? Een hardloper stopt namelijk niet om iets te pakken. Die is onderweg om zijn of haar PR te verbeteren. Vergeet verder niet om de lopers aan te moedigen. Dit helpt lopers mentaal de finish te halen!

Na de finish hebben we een speciale verzorgingspost in het ‘uitloopgebied’. Hier krijgen de lopers een welverdiend applaus, water, fruit, maar ook een massage (van sportmasseurs) als ze daar behoefte aan hebben. Ook voor de post in het verzorgingsgebied hebben we vrijwilligers nodig. Per evenement kan de opzet van deze post anders zijn.

Vriendelijkheid, snelheid en enthousiasme zijn belangrijke eigenschappen van jou.

Gewenste beschikbaarheid:
Zondag 31 oktober

Reageren op deze oproep is niet (meer) mogelijk. De reactiemogelijkheid is op vrijdag 15 oktober gesloten.

Start- en finishgebied

Hospitality

Om de start en finish in goede banen te kunnen leiden hebben we mensen nodig die hierbij assisteren. De lopers moeten bijvoorbeeld in het goede startvak klaar gaan staan. De start wordt tevens vaak in een trechter gestart. Zo zorgen we direct voor wat spreiding anders loopt iedereen elkaar op de hakken.

Ook na de finish hebben we regelaars nodig, die ervoor zorgen dat iedereen doorloopt naar het uitloopgebied, zodat de finish vrij blijft. De hele dag ben je hier alert op.

Ook hier zijn vriendelijkheid, snelheid en enthousiasme belangrijke eigenschappen.

Reageren op deze oproep is niet (meer) mogelijk. De reactiemogelijkheid is op vrijdag 15 oktober gesloten.

Aanmelden als vrijwilliger?

Open reactieformulier


Meer oproepen